Att jobba på samma ställe som sin partner

Man kan ju minst sagt säga att jag och min man har ganska skilda yrken. Han jobbar med dränering i utkanten av Vingåker på Isacssons Gräv och Mark och jag jobbar med marknadsföring på en liten webbyrå i centrala Vingåker. Så vi har inte direkt samma inriktning. Det är nog ganska ofta det är så egentligen. Lite intressant ändå, och det roliga är ju att kunna höra om varandras dagar och vad man har sysslat med. Tänker att om jag inte skulle jobba med min marknadsföring utan med dränering tillsammans med honom på Isacssons Gräv och Mark hur det skulle vara. Eller tvärtom, om han skulle överge sitt markarbetesyrke och komma in i centrala Vingåker istället för att jobba på samma webbyrå som jag.

Vet inte om det skulle vara positivt eller negativt med det. Skulle nog vara ganska roligt, för det är klart att vi saknar varandra under dagarna, men samtidigt så är det bra att få en chans att sakna varandra också. Att få en chans att vara ifrån varandra för att inte tröttna. Att man upplever lite olika saker också så att man har någonting att klaga på och någonting att prata om. För efter att man har varit tillsammans väldigt länge så pratar man mest om sina dagar, sina jobb och planerar vad man ska göra till helgen eller någon kväll. Så det bäst är nog bara om jag fortsätter med min marknadsföring i Vingåker och så fortsätter han med sin dränering på Isacssons Gräv och Mark. Det är nog det bästa för oss båda.